Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte grele cu Pandurii, dar necesare pentru UTA. „E important să câștigăm, ca apoi să abordăm altfel ultimele meciuri, fără presiunea retrogradarii"

Puncte grele cu Pandurii, dar necesare pentru UTA. „E important să câștigăm, ca apoi să abordăm altfel ultimele meciuri, fără presiunea retrogradarii
Comentează 1

După eşecul neaşteptat de dur cu Sportul Snagov (1-4), UTA încearcă să-şi lingăă rănile cu Pandurii Târgu Jiu. „E important să câștigăm împotriva Pandurilor, ca apoi să abordăm altfel ultimele meciuri, fără presiunea retrogradrii, care, din păcate, încă nu a dispărut. Înfrângerea din meciul trecut a fost  încă o dovadă că nu mai sunt meciuri grele și meciuri ușoare. Noi, cel puțin, am demonstrat contrariul, făcând jocuri bune cu Chindia Hermannstadt sau Afumați, dar pierzând puncte mai slab cotate, care, după cum s-a văzut și la acest ultim meci, dau maxim când întâlnesc UTA. S-a și văzut la final cât de mult s-au bucurat cei de la Snagov că au câștigat la Șiria, trebuie să tratăm cu o mai mare resposanbilitate astfel de dueluri pe hârtie abordabile”, a punctat "principalul" Cristian Todea.
........................................................

Altfel, clubul UTA anunță că biletele pentru meciul cu ASU Politehnica Timișoara se pun în vânzare începând de azi. Biletele se vând la pachet cu încă două meciuri, la alegere din cele treirămase de disputat pe teren propriu până la finalul sezonului (Foresta Suceava, Ripensia Timișoara sau Dacia Unirea Brăila). Prețul unui pachet este 30 de lei, iar programul de vânzare este următorul:

Sediul clubului UTA (Calea Victoriei, nr. 20)

Vineri, 20 aprilie, orele 10:00 – 18:00

Sâmbătă, 21 aprilie, orele 10:00 – 13:00

Luni, 23 aprilie, orele 10:00 – 18:00

Stadionul ”Otto Greffner”, Șiria

Sâmbătă, 21 aprilie, orele 11:00 – 13:00

Luni, 23 aprilie, orele 11:00 – 13:00

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite