Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD și ministrul Carmen Dan umilesc elita Jandarmeriei Române

În toată istoria post-decembdistă, adică în mai bine de 28 de ani elita Jandarmeriei Române nu a fost umilită ca și la Alba Iulia.

PSD și ministrul Carmen Dan umilesc elita Jandarmeriei Române
Comentează 0

Regimentul de Gardă și Cavaleria Jandarmeriei Romane, ce are mai bun aceast departament al Ministerului de Interne, o unitate respectată a fost cărată la Alba Iulia la solicitarea prefectului PSD de Alba și la ordinul Ministrului de Interne Carmen Dan.

Motivul mobilizării, unul fără precedent în istoria Jandarmeriei Române a fost de a da onorul în fața liderilor PSD, mai exact în fața președintelui Comisiei de Apărare, senatorul PSD de Arad Dorel Caprar. În fața Gărzii de Onoare a Jandarmeriei acesta a mulțumit președintelui PSD Alba, deputatul Ioan Dârzu pentru onoarea care i s-a făcut.

Dacă tot s-a dorit ca acest eveniment să fie cu onoruri militare, conform legii, onorul trebuia primit de către prefectul județului, ca reprezentant al guvernului in teritoriu.

Atât deputatul PSD de Arad, Dorel Căprar cât și cel de Alba, Ioan Dârzu au profitat din plin de acest eveniment și au rostit discursuri politice, în ciuda caniculei și în detrimentul militarilor ținuți în picioare pe o caniculă greu de suportat.

Nimeni până acum nu a îndrăznit sa implice în acțiuni politice unitatea de elită a Jandarmeriei și unde practic PSD a confiscat public o sărbătoare.

PNL solicită demisia imediată a Ministrului de Interne Carmen Dan, pentru ponegrirea imaginii acestei instituții pe care o înregimentează politic.

Lazăr Pană

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite