Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD preferă să jumulească întreprinzătorii privați

PSD a promis în campania electorală că, de la 1 aprilie 2017, va implementa Legea Prevenției

PSD preferă să jumulească întreprinzătorii privați
Comentează 2

PSD a promis în campania electorală că, de la 1 aprilie 2017, va implementa Legea Prevenției, prin care instituțiile de control vor fi obligate la realizarea și implementarea unor praguri de conformare pentru agenții economici înainte de posibila aplicare a unor sancțiuni. Intenția acestei legi este ca firmele să nu mai fie sancționate de către inspectorii ANAF dacă aceștia nu le-au pus la dispozitie un plan de conformare și prevenție. Acest plan ar avea ca obiectiv principal eliminarea neregulilor semnalate și ar veni în sprijinul patronilor români cu explicații privind reglementările pe care firmele trebuie să le respecte.

 

Domnilor parlamentari de Arad; Fifor, Căprar, Todor și Tripa cum vă simțiți în acele fotolii confortabile din Parlament, cănd vedeți cum sunt jegmăniți întreprinzătorii privați de către inspectorii ANAF? Vă simțiți bine când cei care v-au trimis acolo așteaptă de la voi să vă onorați promisiunile, iar voi îi mințiți încontinu?

 

Au trecut nu mai puțin de 77 de zile(n.r. de la 1 aprilie)de când această lege trebuia să fie introdusă. Sau a fost o păcăleală de 1 Aprilie? Cred că românii s-au obișnuit deja cu păcălelile oferite de PSD și cu siguranță domnilor parlamentari, aceștia vă vor taxa la următoarlre alegeri.

 

Ăștia sunt PSD-iștii!

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite