Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru următoarele zile: Temperaturi de august la final de aprilie

PROGNOZA METEO. Vremea îşi va continua tendinţa de încălzire, urmând să se înregistreze temperaturi resimţite similare cu cele din august, mai degrabă, decât pentru finalul lunii aprilie.

 

PROGNOZA METEO pentru următoarele zile: Temperaturi de august la final de aprilie
Comentează 2

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul nopții în estul și în sudul țării. Vântul va slăbi semnificativ în intensitate, iar în zonele joase de relief izolat va fi ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -1 grad, unde vor fi și condiții pentru producerea brumei.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 8...9 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, spre 6...7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, la munte, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in nordul litoralului si 25 de grade izolat in Moldova litoral, iar cele minime se vor situa între 2 și 14 grade. Dimineata si noaptea izolat va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va deveni frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jurul a 22 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în cea mai mare parte a țării. În regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara, dar numai izolat vor fi ploi de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, posibil chiar 28 grade in Oltenia si in sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 4 și 15 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceață, îndeosebi în depresiunile intramontane.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice după-amiaza în zonele montane, iar noaptea în vest, nord și centru. Izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat vor mai fi condiții de ceată.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 27 de grade, iar cea minimă de 11...13 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În jumătatea de nord a țării vremea va deveni în general instabilă și valorile termice vor marca o scădere, astfel că se vor situa doar ușor peste mediile caracteristice perioadei. Vor fi înnorări accentuate, se vor semnala averse și descărcări electrice, iar izolat vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cerul temporar noros, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe spații restrânse. Vântul va avea intensificări locale, în special ziua, în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 19 și 29 de grade, iar cele minime între 6 și 15 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și la începutul nopții, când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 12...14 grade.

PROGNOZA METEO DE MIERCURI PANA VINERI. În primele două zile vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, apoi se va răci ușor. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata în a doua parte a intervalului.

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite