Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Procesul lui Ioțcu, amânat până în 23 ianuarie

Procesul lui Ioțcu, amânat până în 23 ianuarie
Comentează 0

Judecătorii Tribunalului Timiș au decis, vineri, să amâne dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Arad, Nicolae Ioțcu, până în 23 ianuarie, fiind a treia amânare din ultimele șase luni.

Instanța a luat decizia pentru că Institutul Național de Expertize Criminalistice a finalizat expertizarea interceptărilor făcute de procurori, solicitată de către avocații lui Ioțcu. Expertiza a fost depusă la Tribunalul Timiș, iar acum atât DNA cât și apărătorii lui Ioțcu au nevoie de timp pentru a o studia.

Astfel, judecătorul le-a dat un răgaz de o lună pentru a studia documentele, urmând ca părțile să își spună părerile la următorul termen.

Expertiza a fost cerută de avocații lui Ioțcu întrucât aceștia au avut suspiciuni și au acuzat, nu o dată de-a lungul procesului, că există desincronizări între imagini și sunet în cazul interceptărilor care-l incriminează pe fostul șef al Consiliului Județean. Avocații au vrut să se asigure că aceste probe nu au fost ”prelucrate” de către procurori, astfel încât să-i fie defavorabile lui Ioțcu, așa că au cerut o expertiză criminalistică.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite