Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria amână fuziunea școlilor. Proiectul rămâne în dezbatere publică

Proiectul privind rețeaua școlară din Arad în anul de studii 2017/2018 a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței consilierilor locali, după ce dascălii au protestat față de desființarea a cinci unități de învățământ.

Primăria amână fuziunea școlilor. Proiectul rămâne în dezbatere publică
Comentează 0

Cinci școli din oraș urmau să fie desființate în acest an, conform planului de școlarizare propus de municipalitate și aprobat de Inspectoratul Școlar. Asta a atras protestul profesorilor, elevilor și părinților, care nu vor ca școlile să dispară prin fuziunea cu altele.

După ce au avut loc mai multe discuții cu reprezentanții unităților de învățământ, Primăria a decis să retragă proiectul de pe ordinea de zi a ședinței consilierilor municipali.

”În urma discuțiilor avute cu reprezentanții consiliilor de administrație ale unităților de învățământ cu ocazia întâlnirilor organizate de Primărie în ultima săptămână, municipalitatea a decis continuarea dezbaterilor asupra organizării rețelei școlare pentru anul școlar 2017/2018. Ca urmare, proiectul de Hotărâre CLM va fi retras de pe ordinea de zi a ședinței CLM Arad de joi, 26 ianuarie 2017”, precizează un comunicat al Primăriei.

CITEȘTE ȘI: Protest în fața Școlii Gimnaziale ”Caius Iacob”. Elevii, părinții și profesorii nu vor fuziune

.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite