Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preotul din Hășmaș a fost găsit împușcat la pescăria sa

Preotul ortodox Pele Cucu din localitatea Hășmaș a fost găsit fără suflare de soția sa, miercuri 16 mai 2018, în jurul orei 10:30 - 11:00, la pescăria pe care o deținea pe raza localității Comănești (comuna Hășmaș).

Preotul din Hășmaș a fost găsit împușcat la pescăria sa
Comentează 0

Soția preotului s-a alertat după ce a văzut că preotul nu răspunde la telefon. El plecase seara de acasă spunându-i că merge la parinți în localitatea Drauț.  

Din informațiile pe care le deținem se pare că preotul ar fi stat la pânda cu o armă de vânătoare calibru 12, semiautomată deoarece pescăria era des vizitată de vidre care atacau peștele.

Există posibilitatea ca preotul să fi ațipit stând cu arma la pândă între picioare pe un scaunel și arma să se fi descărcat accidental, împușcându-l în zona gâtului și zona feței.

Victima a fost găsită fără suflare cu fața spre pământ  într-un colț al pescăriei.

Preotul Pele Cucu avea 54 de ani și era preot în comuna Hășmaș din anul 1992.

Rămâne ca organele abilitate să stabilească proveniența armei și cauza exactă a decesului după cercetările efectuate la fața locului. “Din poziția în care a fost găsit corpul și arma care era în fața cadavrului sunt luate în calcul doua variante: sinucidere sau accident, arma putându-se declanșa întâmplator”, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector de poliție Lorena Radu.


Scrie un comentariu

trimite