Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea scurtă a unui pizzar ajuns mare consilier!

Nu cred că îl cunoșteți, pentru că este un om lipsit total de notorietate. Este vorba despre consilierul local Beniamin Varcuș, un supus al senatorului de Dolj, pe nume Mihai Viorel Fifor.

Povestea scurtă a unui  pizzar  ajuns mare consilier!
Comentează 1

Nu cred că îl cunoșteți, pentru că este un om lipsit total de notorietate. Este vorba despre consilierul local Beniamin Varcuș, un supus al senatorului de Dolj, pe nume Mihai Viorel Fifor. După ce guristul social democraților în CLM, Adrian Todor s-a trezit peste noapte parlamentar, rolul de trompetă a lui Fifor a fost preluat de către nimeni altul decât acest anonim pe nume Varcuș. Dar există ovorbă din bătrâni, ferească-te Dumnezeu de boala prostului ajuns.

Acest individ lipsit de orice educație și bun simț a ajuns să se lege cu ceva timp în urmă de un simbol al Aradului, al culturii arădene, de îndrăgitul actor Zoli Lovas.  Iată că nesimțirea lui nu s-a oprit acolo. Astăzi în CLM, Gianina Pistru și-a dat demisia de onoare,  la care trompeta lui Fifor o acuză de incompetență. Chiar nesimțirea acestui om nu cunoaște margini, în primul rând Gianina Pistru este o doamnă, în al doilea rând este o doamnă respectată în comunitatea arădeană pentru munca depusă în cele trei mandate în CLM. Cu siguranță despre acest Varcuș lumea nu va mai putea spune nimic , nimeni nu-și va aminti de un personaj care nu a făcut nimic pentru Arad(pardon doar Pizza), în momentul când se va întoarce în fața cuptoarelor de unde a plecat. Doar vizita dictatorului Fifor îi va aduce „omogenitate” pentru că sunt făcuți din același aluat, unul necrescut și cu semne de alterare.

V-am prezentat pe scurt fața unui om lipsit de coloană vertebrală pe nume Beniamin Varcus( vă reamintim numele că poate l-ați uitat deja) susținut de un Căprar și un Fifor, pentru care jignirile și lipsa bunului simț sunt adevăratele linii directoare în politică și viața de zi cu zi.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite