Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea celui mai bătrân angajat din România. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată la 99 de ani

Un bărbat din Hunedoara este cel mai bătrân angajat din Romania. Ştefan Gros are 99 de ani şi lucrează cu carte de muncă.

Povestea celui mai bătrân angajat din România. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată la 99 de ani
Comentează 0

Consiliul Judeţean Hunedoara a premiat cel mai în vârstă salariat din România: ciobanul Ştefan Gros are 99 de ani şi lucrează cu carte de muncă. Bărbatul a primit o diplomă de excelenţă şi un premiu de 1.000 de lei, în semn de apreciere pentru munca sa.

Ştefan Gros locuieşte în satul Vâlcelele Bune de pe Valea Streiului şi se ocupă cu păstoritul de peste 80 de ani. A povestit că de-a lungul vieţii sale a trăit o mulţime de experienţe ieşite din comun. Turmele pe care le-a avut în grijă şi cu care a cutreierat munţii i-au fost atacate deseori de animale sălbatice, iar o dată s-a luptat cu un urs care luase o oaie din stână. A fost la un pas de moarte, după ce animalul sălbatic l-a apucat şi l-a aruncat prin cetina unui brad, însă câinii săi i-au sărit în ajutor şi au alungat ursul.

În ultimii ani Ştefan Gros a fost angajat cu carte de muncă la stâna din Straja a unui om de afaceri din Valea Jiului, iar timp de câteva luni a fost trimis şi în şomaj. Ştefan Gros s-a întors însă la ciobănie.

Sursa romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite