Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițistul care spărgea semințe... în fața sediului Poliției

Polițistul care spărgea semințe... în fața sediului Poliției
Comentează 0

O întâmplare mai puțin obișnuită ne-a trecut pe la ureche. Este vorba de relatările unui polițist, martor la o discuție dintre alți doi oameni ai legii.

Așadar, un bărbat a fost prins de către un agent din cadrul IPJ Arad în timp ce... spărgea semințe chiar în fața sediului instituției. Bărbatul, îmbrăcat în civil, stătea lângă un autoturism parcat într-o zonă cu restricție, deși nu avea însemne ale Poliției.

Revoltat că tupeistul șofer scuipa cojile chiar în fața sediului, agentul arădean l-a luat la rost: ”Ce faci, dom'le, mănânci semințe și arunci coji pe jos? Iar cu mașina asta ce cauți aici, unde n-ai voie?”. Șoferul i-a răspuns cât se poate de relaxat, ba chiar afișând un zâmbet larg: ”Ăăăă, domnu', să știți că și eu sunt polițist. Sunt de la Craiova și am venit aici cu treabă!”. ”Păi și asta îți dă dreptul să faci mizerie? Vrei să încasezi o amendă?”, a venit replica arădeanului.

Bineînțeles, craioveanul nu a încasat amenda, ceea ce ne arată că unii oameni ai legii pot ignora regulile de conviețuire socială sau chiar legile fără să-și facă prea multe griji că riscă sancțiuni...

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite