Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Politicienii vor să se lipească de protestul diasporei

Politicenii au pus ochii pe marele de protest de mâine al Diasporei. La manifestație sunt anunțați lideri ai PNL, USR, ProRomânia  și fostul premier Dacian Cioloș. 

Politicienii vor să se lipească de protestul diasporei
Comentează 0

Orban spune ca liberalii nu vor mobiliza oamenii să participe, dar "există dorința foarte multor membri de a participa la acest eveniment". "Am încurajat prezența oricărui membru al PNL, în special din diaspora, care este prezent în Bucuresti și colegii mei care vor săparticipe, simpatizanții PNL. Fiind vorba de un miting antiPSD, am incurajat membrii și simpatizanții PNL sa participe la acest miting", a spus Ludovic Orban.

Președintele fondator al ProRomânia, Victor Ponta, precizează că el personal nu va participa la protest, dar că că nu le interzice altor membri de partid să fie prezenți acolo, cu condiția să nu poarte însemne ale formațiunii politice.

O reacție similară a avut și liderul USR. Dan Barna declara, în urmă cu două săptămâni, că la nivelul conducerii formațiunii nu s-a luat decizia ca USR să participe la miting, dar este posibil ca unii membri să ia parte din proprie inițiativă.

,,Adunarea Diasporei din 10 august poate fi un nou început, un imbold decisiv pentru cei care cred că viitorul României trebuie luat din mâinile celor care și-au bătut joc de încrederea și de responsabilitatea cu care au fost învestiți, pentru cei hotărâți să-și asume propria demnitate pentru a reda astfel demnitatea României. De aceea, eu, unul, sunt cu dumneavoastră, cei din diaspora, oriunde v-ați afla", a scris Dacian Cioloş pe Facebook.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite