Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Chișineu Criș are conducere nouă

În cadrul alegerilor interne ale Partidului Național Liberal, ieri a venit rândul organizației Chișineu Criș de a-și alege noua conducere. Cei peste 50 de delegați prezenți au votat președintele, în persoana domnului Florian Mladin și echipa de conducere formată din vicepreședinții Gale Ambrosie, Dumitraș Ioan, Torsan Teodor, Palcu Sorin, Tira Lucian și Man Sebastian.

 PNL Chișineu Criș are conducere nouă
Comentează 0

Fostul europarlamentar, Iosif Matula, a fost numit președintele de onoare al PNL Chișineu Criș: „Am fost, sunt și voi rămâne alături de acest partid. Voi sprijini în continuare organizația PNL Criș și mă voi pune la dispoziția acestei noi echipe de fiecare dată când mi se va solicita ajutorul, părerea sau sfatul. Îmi doresc ca succesul acestei organizații să depășească toate realizările precedente”

Noul președinte al PNL Criș, Florian Mladin, 37 ani, economist de profesie, activează în domeniul privat și este membru din 2004: „Le mulțumesc colegilor liberali pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat. Împreună cu întreaga echipă ne propunem crearea unui nucleu politic care să câștige primăria Chișineu Criș în 2020. Sunt absolut sigur că prin muncă, dedicare și profesionalism, alături de colegii mei liberali, vom fi echipa câștigătorare la următoarele alegeri”

La alegerile interne de la Chișineu Criș a participat și președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă: „Le urez mult succes colegilor liberali de la organizația Criș! Indiferent că vor fi în concurență cu domnul Burdan, îi rog pe colegii mei să aprecieze munca și rezultatele unui primar care a făcut atât de multe pentru administrația locală

Comunicat PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite