Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atmosferă de vară și mâncare pe cinste la Picnic Festival ziua II

Mii de arădeni au fost prezenți și în cea de-a doua zi la Picnic Festival unde au găsit o atmosferă relaxantă, mâncare delicioasă și muzică bună!

Atmosferă de vară și mâncare pe cinste la Picnic Festival ziua II
Comentează 0

Picnic Festival, evenimentul în aer liber ce are loc între Perla și Belvedere, a adunat cu succes mii de arădeni și sâmbătă, în cea de-a doua zi de festival dedicat mâncării spectaculoase, gătite și servite în stradă, într-un cadru relaxant. Conceptul se bazează pe o experiență unică, ce strânge la un loc cei mai buni expozanți alături de marii producători de specialități și, evident, pasionații de gastronomie.

Food Truck-uri, Food Zone, Coffee Shops, Craft Beer Bar, Wine Bar, Cocktail Bars, Kids zone, Relax Zone, Pet Area au fost la dispoziția consumatorilor pe toată durata serii, până la ora 23.00.

La atmosfera de festival au contribuit cei de la Pinholes cu Rock antidepresiv (Vladimir - voce/chitară, Andrei Gheo - chitară, Vlad - voce/chitară, Robert - tobe, Sergiu - bas) și trupa Next Ex (Andrea-voce, Robert-clape și chitară, Sergiu-baterie și percuție) ce au transpus experiențe de viață în muzica lor cu influențe electro pop alternativ.

 

Duminică, 19 august, pe scena festivalului vor fi prezenți:

  • Byron cu rock alternative, sunete clare, bine studiate, orchestrație complexă și versuri profunde. Într-un cuvânt, byron: Dan Byron (solist, chitară, flaut), Ovidiu Cristian (tobe), 6fingers (clape), László Demeter (bass) și Dan Georgescu (chitară).
  • Kosmic Blues (Robert Petre-percuție / DJ / scratch, Paul Alexandru-chitară, Cosmina Soare-vocal ) care aduc un fusion de blues, funk și beat-uri electronice, cu un strop de folk, jazz si old school rock pe malul Mureșului.

Galerie foto (148)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite