Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Patru motive reale pentru care să alegi un laptop refurbished (recondiționat) în detrimentul unuia nou

Avansarile tehnologice care se produc in permanenta in lumea moderna in care traim ne aduce o varietate de avantaje avand in vedere ca tehnologia ne face astazi viata mult mai usoara.

Patru motive reale pentru care să alegi un laptop refurbished (recondiționat) în detrimentul unuia nou
Comentează 1

Mobilitatea a devenit un factor deosebit de important pentru omul modern avand in vedere ca astazi suntem pusi in situatii limita in care trebuie sa solutionam diverse activitati intr-un timp cat mai scurt. Tehnologia actuala ne permite sa facem acest lucru foarte simplu, asta daca stam sa ne gandim la laptop-uri care au devenit un veritabil simbol al omului de afaceri modern si nu numai. Laptop-urile ne permit astazi sa realizam numeroase sarcini de oriunde avand in vedere ca il putem transporta cu noi, oriunde si oricand.

Decizia de a achizitiona un laptop este una destul de importanta avand in vedere ca pentru a face o alegere cat mai inspirata, este necesar sa avem in vedere cateva criterii de selectie foarte stricte. Laptop-urile se regasesc intr-o gama de-a dreptul variata, astfel ca daca nu cunoastem cateva lucrui despre domeniul IT, s-ar putea sa fim pusi in fata unei reale provocari. O alternativa foarte buna pe care o avem atunci cand ne dorim un laptop de calitate si la un pret avantajos este aceea de a opta pentru un laptop refurbished, in posesia caruia putem intra foarte simplu prin intermediul magazinului online Server-config.ro. Iata asadar 4 motive pentru care sa alegi un laptop refurbished in detrimentul unui nou.

 

Performante excelente.

Unul dintre motivele principale pentru care merita sa va indreptati atentia inspre astfel de produse se datoreaza faptului ca un laptop refurbished beneficiaza de performante excelente. In functie de nevoile noastre, putem alege laptop-uri refurbished care dispun de performante ridicate, sau laptop-uri care ne pun la dispozitie performante suficiente cat sa ne putem indeplini cu succes sarcinile zilnice. Cert insa este faptul ca indifernet de alegerea facuta, vom putea obtine un laptop performant la un pret foarte avantajos.

 Preturi avantajoase.

Un laptop nou foarte performant ne va pune in situatia de a scoate cateva mii de lei din buzunar, astfel ca s-ar putea sa nu reprezinte o optiune tocmai potrivita pentru bugetul nostru. Laptop-urile refurbished sunt produse performante care functioneaza corespunzator si pe care le putem achizitiona la preturi chiar si cu 50% mai mici decat daca am alege un laptop nou cu performante similare.

 Perioada de garantie de minim 24 luni.

Orice produs refurbished (exceptie fac totusii bateriile si consumabilele) pe care il achizitionezi prin intermediul acestui magazin iti aduce din start o perioada de garantie de minim 24 de luni, astfel ca orice defect aparut din vina producatorului va fi solutionat in mod gratuit. In anumite conditii insa, aceatsa perioada poate fi extinsa chiar si pana la 60 de luni.

 Produse care arata extraordinar.

Produsele refurbished au totodata si avantajul ca nu prezinta urme vizibile de uzura precum zgarieturi sau loviri, astfel ca, de multe ori aceste produse arata exact ca unele noi vand in vedere ca urmele de uzura fie nu exista, fie sunt foarte greu de observat.


Scrie un comentariu

trimite