Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Parcul Fermecat - un eveniment interactiv pentru copii de toate vârstele.

Pe data de 16 septembrie, începând cu orele 15.00, parcul Pădurice din Arad va deveni "Parcul Fermecat". Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Arad și Asociația Culturală Destin.

Parcul Fermecat - un eveniment interactiv pentru copii de toate vârstele.
Comentează 0

Odată intrat în Parcul Fermecat, vei găsi formula fericirii participând la ateliere, ascultând muzică live și cunoscând oameni faini. Nu contează ce vârstă ai, dacă te simți copil, vei fi tratat ca atare!

Vom începe programul cu copiii de la grădinițele din Pecica, și minunatele lor dansuri populare, care ne vor reaminti tradițiile strămoșilor. Vom continua cu un Talent Show, unde cei care se cred talentați, vor putea să o demonstreze și să câștige premii dulci. Mai apoi veți putea da frâu liber creativității și imaginației, la atelierele de colaj, desen și muzică, iar pentru cei care nu au stare și vor să-și consume energia, avem și ateliere mai sportive: jonglerie, slackline, și frisbee - unde veți fi ghidați chiar de UFO - tânăra echipă de Ultimate Frisbee a Aradului. Mai târziu vă vom invita să vă lăsați vrăjiți de magia păpușilor, cu un spectacol al Teatrului Destin, după care vom porni într-o călătorie muzicală pe ritmuri tribale, trip hop, funk, blues, cu trupa JamOnFish. Iar dacă vă credeți șmecheri, sau pur și simplu simțiți chemarea, puteți cânta împreună cu ei la Jam Session.

Iar când se va lăsa seara, Trupa Ignis va aprinde făcliile și vă va prezenta un halucinant spectacol cu foc! 

Despre Asociația Culturală Destin - Asociația noastră s-a născut din dorința de a colora lumea din jurul nostru. Suntem tineri și credem cu tărie în “a fi schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”. Scopul nostru este ca prin activitățile noastre - teatru, ateliere de creație, experimente sociale - să-i facem pe cei din jur să zâmbească, să le facem ziua mai bună și să îi ajutăm să vadă partea frumoasă a vieții. Activitățile noastre se adresează copiilor între 0 și 99 de ani.

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite