Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Omul ăsta și-a luat într-o zi ADIO de la FAMILIE și PRIETENI și s-a ÎNGROPAT SINGUR DE VIU apoi a TRANSMIS totul ÎN DIRECT!

Pentru aproape toți oamenii sănătoși, ideea de a fi îngropat de viu este una de coșmar, o soartă pe care cu adevărat nu o dorim nimănui.

Omul ăsta și-a luat într-o zi ADIO de la FAMILIE și PRIETENI și s-a ÎNGROPAT SINGUR DE VIU apoi a TRANSMIS totul ÎN DIRECT!
Comentează 0

Totuși, săptămâna trecută un om din Belfast, Irlanda de Nord, a stat îngropat timp de 3 zile întregi… Pentru că așa a ales el! Departe de a reprezenta un coșmar pentru el, planul i-a aparținut în totalitate lui, John Edwards. El și-a cerut-o la propriu…

i6

Dar motivul pentru care a mers mai departe cu această idee uluitoare e incredibil. Totul a început cu o organizație numită Walking Free, care se dedică ajutorării dependenților care au tendințe sinucigașe. Timp de 25 de ani John nu a pus gura pe băutură.

i1

Așa că el a decis să-i ajute și pe alții care poate că sunt în situația lui, și a început cu acte de caritate, dar în același timp a dezvoltat această mișcare care la prima vedere e șocantă pentru a atrage atenția lumii întregi asupra problemei și cauzei la care ține.

i2

Nu numai că a dorit să fie îngropat de viu trei zile, dar a și transmis totul LIVE din MORMÂNT! El a declarat: ,,Planul meu este să vorbesc pentru ei din mormânt înainte ca ei să fie cei care ajung acolo dacă nu primesc ajutor”. 

i4

i5

i7

Poți privi o mică bucată a transmisiunii lui din mormânt, aici:

Sursa stiri.rol.ro


Scrie un comentariu

trimite