Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O țară întreagă râde de tânara speranță a PSD Arad, Ingrid (c)Iordache!

 Datorită capacității intelectuale dovedită în direct pe un post de televiziune național, nu ne-ar mira ca domnișoara blondă să ajungă premier, sau cel puțin ministru în guvernul nr X al PSD.

O țară întreagă râde de tânara speranță a PSD Arad, Ingrid (c)Iordache!
Comentează 3

Pupila premierului interimar Fifor, care a ocupat și funcția de ministru al Economiei, i-a explicat pe îndelete blondinei favorite cum stă treaba cu inflația. Atât de multe a știut Fifor despre acest subiect, încât geamăna senzuală a PSD Arad a transmis în spațiul public că : “inflația nu se poate produce în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft”

Întrebată de moderatorul emisiunii ce a vrut să zică prin această afirmație și ce este de fapt inflația...blonda de la TSD s-a isterizat „pe mine mă întrebați ce e inflația?! Eu am terminat dreptul internațional” . Probabil încă un subiect pe care îl stăpânește la fel de “bine” ca și inflația.

Din surse am aflat căblonda de la Inflație își dorește cu ardoare un post de director la Deconcentrate....mai exact la Direcția Județeană de Sport și Tineret. La cât de capabilă este cu siguranță va primi acest post. Să nu uităm pe cine a prospus PSD la Poștă, pizzerul Vărcuș și la ARR, pe simpaticul Cheșa, alias Bilă.

Pentru blondina de la TSD Arad  poate Fifor va elibera un post de conducere la BNR...pentru că se poate.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite