Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O sărbătoare minunată

O sărbătoare minunată
Comentează 0

Cu viata ta de Prooroc atât de luminat m-ai ajutat sa merg de a lungul albului meu vis si sa-mi aprinzi in candelabrele dintr-un tavan atat de garbovit cântecul odata scris, pe care heruvimul meu mi l-a trimis din stele noaptea învățându-mă ca sa-nving orice obstacol greu. In sfântu-ți acatist ce isi urmează ritualul tot mai sfânt voiesti ca sa ma atingi cu fiinta ta de om. Si am simtit din depărtate astre, acolo unde îngerii prepară culorile cum sunt in rai, cum tu,Sfinte Ioane,  imi apari printre luceferi înălțat, printre lumini si flori si imi deschizi un drum al cărui alb izvor se afla-n stele ce imi alunga deşartele dorinți.

Inviti si azi ca orisicand nădejdea noastra spre Dumnezeu cel sfânt ca sa ne o punem, cerând de-a pururi mila Lui. Si ne înveți in zi de paznic ca sa privim in inima cu mintea, izvorul tainic din care viața se adapă, trăind in pace si grija cea lumească de la noi s-o lepadam.

O sărbătoare minunata ,o sărbătoare cu bucurii in suflet, sa aveti o sărbătoare in care povestile bunicilor - Dumnezeu sa-i ierte - iti mai aduc aminte de sărbătoare de Sanzaiene si cum bieții au cautat ca sa ne semene in suflet tainele credinței.

Preot Dan Magda


Scrie un comentariu

trimite