Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

O mamă împărtășește povestea nașterii emoționale prin care a trecut pentru a reaminti fiecărei femei importanța de a-și asculta instinctele

O mamă împărtășește povestea nașterii emoționale prin care a trecut pentru a reaminti fiecărei femei importanța de a-și asculta instinctele
Comentează 0

Sarcina aduce anumite niveluri de incertitudine. Cu atâtea simptome neașteptate, este ușor să confundați ceea ce este normal și ceea ce nu este. Dar, dacă organismul dumneavoastră vă spune că ceva nu este în regulă, cea mai bună alegere este să mergeți la un spital. Acesta este exact mesajul pe care Ayla Heller încearcă să-l abordeze.

În timpul celei de-a 38-a săptămâni de sarcină, Ayla a observat că fătul nu se mișca la fel de mult ca în trecut. Ea a fost puțin îngrijorată la început, dar când a simțit o mișcare ușoară mai târziu, a renunțat la griji, crezând că totul era în regulă.

Seara, își dădu seama că, în afară de acea mișcare ușoară, copilul ei nu arăta nicio activitate.Apoi, a făcut primul lucru pe care majoritatea oamenilor ar face-o în situația ei. A intrat online.

Cu toate acestea, ea a devenit și mai confuză pentru că, în timp ce unii oameni au sugerat să meargă imediat la un spital, alții au simțit că bebelușul ei pur și simplu nu mai are loc unde să poată lovi cu piciorul.

Ayla știa în inima ei că ceva nu este corect, așa că a ales prima variantă de acțiune. A mers la spital unde doctorii au descoperit că lucrurile nu arătau bine deloc. A trebuit să fie efectuată o cezariană de urgență, deoarece copilul ei nu obținea oxigenul necesar.

Din fericire, operația a mers bine iar micuța Maddie s-a născut sănătoasă. Chiar dacă la început a avut nevoie de o intervenție medicală, ea s-a recuperat repede.

Ayla a spus că dorește să împărtășească povestea ei cu alții, pentru a îi face să știe cât de important este să asculți mereu ce spun sentimentele. Acum știe că fetița ei nu ar fi supraviețuit acelei nopți dacă ar fi ales să rămână acasă.

„Întotdeauna să fiți în siguranță, decât să vă pară rău. Pentru că aproape nu am făcut-o. Aproape am așteptat până dimineață pentru a vedea dacă ceva s-a schimbat. Și dacă aș fi făcut asta, n-aș avea-o pe dragostea mea acum.”

Ce lecție uimitoare de împărțit. Când simțiți că ceva nu este corect, este mai bine să verificați totul, mai ales atunci când alternativa ar putea avea consecințe devastatoare.

Sursa femina.ro


Scrie un comentariu

trimite