Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noua aplicație Exatlon România creată de doi frați arădeni

Tânărul arădean Alex Popa împreună cu fratele său au creat o nouă aplicație numită Exatlon România, asta după ce au avut experiența cu prima lor aplicație, Alp Quiz.

Noua aplicație Exatlon România creată de doi frați arădeni
Comentează 4

"Am creat aplicația Exatlon Romania împreună cu fratele meu, totul pornind dintr-o joacă. Oriunde mergeam, auzeam de emisiunea Exatlon și pâna și iubita mea de multe ori nu mă băga în seamă, fiind atentă la emisiune.

În aplicație te loghezi direct cu contul de gmail și poti vota echipa favorită, dar și jucătorii preferați. Statisticile apar în timp real pentru toți utilizatorii, de asemenea sunt și rubrici cu întrebări unde îți poți testa cunoștințele cu privire la emisiunea Exatlon.", a spus tânărul arădean.

Spre surprinderea lui, fanii au rămas plăcut impresionați lăsând o mulțime de comentarii de apreciere și de recunoștință pentru noua aplicație.

"Am fost contactat și de către emisiunea "Test de vedetă", difuzată de Kanal D, urmând să stabilim o întâlnire pentru a detalia aplicația. Din păcate, deocamdată poate fi folosită doar de utilizatorii care rulează Android. Am creat și aplicații de cultură generală, atât în limba română, cât și în limba engleză care de asemenea pot fi găsite în contul meu din Magazin Play." a încheiat Alex Popa.

 

Link aplicatie  

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alp.exatlonromania 

Despre emisiunea Exatlon România

https://ro.wikipedia.org/wiki/Exatlon_Rom%C3%A2nia

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite