Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Moș Nicolae i-a răsplătit chiar dacă s-au bătut

Cupa ”Moș Nicolae” la box

Moș Nicolae i-a răsplătit chiar dacă s-au bătut
Comentează 0

 

Ruben Stoia, președintele clubului arădean de box ce-i poartă numele , a fost de Ziua României, împreună cu prietenii lui un ” Moș Nicolae”,mai timpuriu , dar la fel de darnic și de grijuliu ca personajul biblic pe care-l sărbătorim pe 6 decembrie.
Minuțios , Ruben a pregătit gala de la Arena ”Motorul” cu multe săptămâni înainte, implicându-și prietenii din Arad , dar și cluburi din Reșița, Craiova, Oradea, Satu Mare,Orăștie, Timișoara, Secusigiu, Lugoj și Ungaria .
Oameni politici , precum Dorel Căprar, Ilie Cheșa sau sportivi de mare performanță precum Sorin ” Pantera ”Tănăsie ( boxer profesionist), oameni de afaceri,Anna Maria Neiky ( președintele unei ONG de voluntari) , toți au venit cu drag să ajute , nu neapărat clubul ” Ruben Stoia”, ci mai ales tinerii boxeri . Și nu au fost puțni, aproape 50 de mici pugiliști asistați de o sală plină. O sală neîncăpătoare , ca pe vremea marilor gale organizate de Nicu Lazăr și Florin Barna. O sală unde fiecare spectator era și antrenor, fiecare părinte transpira lângă ring la fel de mult ca odrasla lor din arenă.
Ruben Stoia a controlat totul, nu i-a scăpat nimic, toată lumea a plecat mulțumită de la această Gală a lui Moș Nicolae, chiar și crainicul Kristian Varjasi , aflat la debutul unei prezentări a unei competiții de box, chiar și cei trei arbitri din Oradea: Radu Pleș, Alexandru Coneru, Dinu Toia, supervizați de Sorin Clonța din Orăștie.
Dar cei mai fericiți au plecat mici boxeri, și cei învingători și cei învinși.

Felicitări Ruben, mulțumim Moș Nicolae!

Într-o postare viitoare veți cunoaște toate personajele cu mănuși care au urcat în ringul Galei ” Moș Nicoale” Arad, ediția 2017.

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite