Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mitingul PSD se face cu funcționari publici...la ordinul prefectului Horgea și al deputatului PSD Arad Căprar

Mitingul PSD care va avea loc sâmbătă la București se dorește a fi un protest împotriva abuzurilor. Care abuzuri vă puteți întreba?! În condițiile în care PSD, partidul de guvernământ cu o majoritate covârșitoare în Parlament iese să protesteze împotriva abuzurilor...create de cine?! Posibil cele create chiar de PSD, însă nu ne surprinde ca acest partid social-democrat să acționeze într-un mod redundand. Pe principiul, PSD conduce România, PSD taie și spânzură în materie de legislație, PSD numește directori, inspectori, prefecți, președinți și tot PSD protestează împotriva...PSD?

Mitingul PSD se face cu funcționari publici...la ordinul prefectului Horgea și al deputatului PSD Arad Căprar
Comentează 2

Dar după ce și-au executat două guverne, acest protest nu mai surprinde pe nimeni. În schimb oamenilor aduși cu japca nu le este foarte clar de ce trebuie să meargă la București sâmbătă. Și pentru că Dragnea nu putea să le recunoască oamenilor că încearcă prin această manifestare să pună presiune pe judecătorii de la Înalta Curte care trebuie să dea sentința în dosarul său le-a spus participanților, în prima fază că este un miting pentru susținerea familiei tradiționale, apoi că este un miting împotriva abuzurilor.

Cert este faptul că în stil comunist, Dragnea a dat ordin pe fiecare județ să se aducă un număr de câteva mii de persoane. Cui a dat ordinul? Prefectului, parlamentarilor, președinților de partid din fiecare județ. De unde să adune aceștia mii de oameni care să meargă sute de kilometri pentru un protest cu motive ambigue? Din instituțiile și deconcentratele pe care pesediștii le conduc. Cum să îi convingă aceștia pe angajații instituțiilor să participe la miting? Prin amenințări că își pierd locul de muncă, constrângeri și alte metode “democratice”.

Este și cazul Aradului, unde prefectul Horgea a adunat clica de partid și șefii deconcentratelor, obligându-i pe aceștia să aducă un număr de x funcționari publici din subordinea lor. Câțiva membri de vază ai PSD Arad sunt nemulțumiți de stilul în care li se cere să aducă cu forța angajați ai sistemului public pe care îi coordonează. Am aflat de la aceștia că ITM-ul a reușit să pună pe listă doar 4 angajați care participă la miting, Garda de Mediu trimite 2 oameni, ISJ Arad 6 angajați, 42 sunt din sistemul de învățământ, iar Serviciului Ambulanță li s-a cerut 10 oameni, dar au reușit să adune doar 5.

Ferească-ne Dumnezeu să avem nevoie de ambulanță în weekend pentru că nu are cine să vină, angajații sunt duși cu forța la protest de către prefectul Horgea și deputatul PSD, Căprar.

Situația este similară și în celelalte județe din România. Angajații din primăria Alexandria  spun că sunt obligați să meargă la mitingul din București împotriva voinței lor. ”Oamenii merg de frică, pentru a nu-și pierde locul de muncăAm fost amenințată că dacă nu particip la mitingul de sâmbătă voi fi dată afara ” relatează o victimă.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite