Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mitingul PSD bate Evaluarea Naţională, Stoenescu umileşte profesorii

Luni e o zi importantă pentru elevii dintr-a VIII-a, care dau Evaluarea Naţională. Examenul important îi ţine în priză şi pe dascăli, care trebuie să organizeze Evaluarea ca la carte. Printre paşii care trebuie făcuţi se numără o serie de şedinţe, una dintre ele a avut loc sâmbătă la amiază: instruirea preşedinţilor din centrele de examen de evaluarea naţională pentru absolvenţii clasei a VIII-a. Cea care trebuia să conducă şedinţa respectivă, doamna Anca Stoenescu, inspector şcolar general adjunct şi ditamai preşedintele comisiei judeţene de evaluarea naţională, nu şi-a făcut apariţia. Ghinionul Evaluării naţionale: este contemporană cu mitingul PSD!

Mitingul PSD bate Evaluarea Naţională, Stoenescu umileşte profesorii
Comentează 5

Profesorii arădeni care au participat la şedinţă au constatat cu stupoare că în acelaşi timp, doamna Stoenescu avea cu totul şi cu totul altă treabă: conducea un autocar plin cu pesedişti spre Bucureşti. Avea, cum ar veni, propriul examen şi propria evaluare naţională, în faţa şefilor pe linie politică.

Anca Stoenescu a inundat reţelele de socializare cu fotografii în drum spre mitingul lui Dragnea de la Bucureşti şi de la mitingul respectiv. În fotografii, apare alături de alţi profesori cu funcţii de conducere în ISJ şi şcoli, deşi datoria i-ar fi cerut să participe la organizarea Evaluării Naţionale. Acest mod de a prioritiza evenimentele i-a scandalizat pe o parte din profesorii implicaţi, care s-au simţit umiliţi. Profesorilor nu li s-a părut corect să abuzeze doamna Stoenescu de funcţia în învăţământ, ca să nu mai abuzeze, aşa, în general, justiţia de PSD.

Mesajul pe care îl transmite doamna Stoenescu, fericită nevoie mare la miting este clar: partidul contează mai mult decât şcoala. Probabil profesorii care au aşteptat-o degeaba la şedinţă ar trebui să înţeleagă că PSD este mai important decât munca, dacă de pozezi des cu parlamentarii Fifor şi Tripa ai şanse mai mari decât dacă munceşti la şcoală. Calea spre funcţia de director de exemplu trece prin autocarul PSD (Apropo, o fi fost la miting şi Violeta? Cum, care Violeta? Aia!) Până la urmă, şi elevii pot să înveţe câte ceva din viaţa reală care palpită la PSD prin exuberanta doamnă Stoenescu: e mai uşor cu PSD-ul. Poţi, şi dacă eşti submediocru, să răzbeşti în viaţă cu partidul: poţi să ajungi ca doamna Stoenescu inspector general adjunct sau, de ce nu?, prim ministru agramat ca doamna Viorica Dăncilă!

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite