Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mintea românului de pe urmă

Mintea românului de pe urmă
Comentează 0

Muzeul de Artă Arad găzduiește până duminică, 17 septembrie expoziţia Simpozionului de Artă contemporană Art Camp Arad 2017, care s-a desfășurat la Arad în perioada 23 - 30 iulie 2017. 
Aflat la prima ediţie, proiectul Art Camp Arad 2017 reuneşte 7 artişti importanţi din arta contemporană românească: Adriana Lucaciu, Botond Részegh, Elisabeth Ocsenfeld, Diana Serghiuță, Alexandru Rădvan, Cosmin Moldovan, Adrian Sandu - coordonator proiect şi Adriana Oprea - critic de artă.
Proiectul a fost finanţat de către psihologul Raluca Groza, care poate (sperăm) să aibă mână bună și va stârni pe viitor această dorință de mecenat și în alți oameni de afaceri de succes din municipiu și chiar din județ.

Căci a sprijini creația artistică este cea mai eficientă metodă de convertire a energiilor negative, de care vrând-nevrând te încarci atunci când produci plus valoare (adică, până la urmă, bani) și s-ar putea ca Dumnezeul Culturii chiar să le spele păcatele patronilor generoși, ce își "spală" astfel banii.

Deci, șefi și angajați arădeni deopotrivă, rupeți-vă o jumătate de oră din petrecut pe terasele toamnei și dați o raită prin Sala OVIDIU MAITEC și veți fi mai bogați cel puțin cu niște întrebări. 

Vasile de Zărand

Galerie foto (43)


Scrie un comentariu

trimite