Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, urmărită de trecut!

Noul ministru al Relației cu Parlamentul este la al patrulea mandat de deputat. A fost ministru al Mediului Apelor si Pădurilor în guvernul Ponta și a fost viceprimar al muncipiului Ploiești. Pe vremea când era ministru, Grațiela Gavrilescu îl avea ca subordonat chiar pe soțul său, Mihai Gavrilescu, angajat la Departamentul Ape Păduri din minister, această informație reiese chiar din ultima declarație de avere a fostului ministrului. Prin urmare, doamna ministru stă bine la capitolul nepotism. Urmează să vedem ce alte „calități” ale doamnei mai putem bifa.

Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Grațiela Gavrilescu, urmărită de trecut!
Comentează 0

             Tot dintr-o declarație de avere din 2007 reiese faptul că Grațiela Leocadia Gavrilescu deține două depozite de 47 milioane de lei la Banca Transilvania și respectiv 90 milioane la Raiffeisen, adică 38 milioane de EURO la cursul BNR din acea perioadă.

            În iunie 2008 mai apare un cont de 27.000 EURO la Piraeus Bank. Ținând cont de faptul că  doamna ministru şi soţul său sunt bugetari au câștigat la aceea vreme echivalentul a 54.532 lei, adică 15.000 EURO. Nu doar că au economist cei 15.000 de euro din salarii, dar au mai găsit încă 12.000 de euro.

            Potrivit publicației nasul.tv în perioada 2012-2013, o firmă aparţinând cumnatului doamnei deputat, Graţiela Gavrilescu, a încheiat trei contracte cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în valoare totală de peste 300.000 de lei. Sora doamnei Gavrilescu este membru în CA la Ploieşti Industrial Parc, societate a Consiliului Judeţean Prahova al cărei director este cercetat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în celebrul dosar “Alexe”. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite