Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihalcea şi-a început treaba la UTA. "Din acest moment până în vara viitoare, să fim conectați și să ne atingem obiectivul, iar acesta este clar, promovarea"

Mihalcea şi-a început treaba la UTA.
Comentează 0

UTA a început pregătirile sub comanda noului antrenor. Adrian Mihalcea s-a apucat de treaă la Arad la nici 48 de ore de la oficializarea numirii sale pe banca Bătrânei Doamne.  „Nu a fost nu știu ce negociere, mi-era și greu să refuz un club ca UTA Arad. Toate s-au suprapus pe ceea ce s-a întâmplat la fostul meu club, despre care nu aș mai dori să vorbesc, căci face parte din trecut. Trebuie să recunosc că am fost surprins de telefon, de faptul că oamenii s-au gândit la mine., poate, au fost convinși de rezultatele obținute până acum de mine în scurta carieră de antrenor. Nu are rost să vorbesc eu despre tradiția și palmaresul UTA-ei, sunt binecunoscute tuturor. Ceea ce mă interesează pe mine este ca, din acest moment până în vara viitoare, să fim conectați și să ne atingem obiectivul, iar acesta este clar, promovarea. Nu vom avea nicio scuză dacă îl vom rata. Investițiile, credibilitatea, sponsorii, conducerea administrativă sunt la nivelul Ligii 1 și atunci țelul meu și al echipei, bineînțeles, este de a promova. Iarăși nu doresc să vorbesc despre ceea ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, este un moment de start pentru noul ciclu, noul proiect și o spun din tot sufletul că ne vom atinge obiectivul”, a spus Mihalcea.

La primul antrenamet Mihalcea i-a avut la dispoziţie pe: Caucă, Barna (portari), Polgar, Adili, Copaci, Ciucă, Manea, Burlă, Asani (fundași), Strătilă, Jorza, Tănase, Grigorie, Covaci, Stahl, Costin, Ajrullahu (mijlocași), Petre (atacant). Au lipsit motivat „vârfurile” Roman și Curtuiuș, ambii semnând deja contractele cu „Bătrâna Doamnă”

Pe 14 iulie, „roș-albii” vor scăpa din nou de temperaturile înalte de la Arad printr-un cantonament montan în stațiunea austriacă Mallnitz. „Mai aveam nevoie trei jucători, un fundaș central, un fundaș lateral stânga și un mijlocaș central de creație. la felul cum văd eu fotbalul, nu există mijlocași defensivi sau ofensivi. Toți, dar mai ales un fotbalist de la mijlocul terenului trebuie să facă ambele faze. În plus, nu mă bazez pe individualități, ci pe grup. Dar, ceea ce este mai important este faptul că toți jucătorii trebuie să alerge, căci nimeni nu va alerga pentru ei”, a adăugat Mihalcea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite