Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mihai Leu a vizitat azi Liceul Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă” din Arad: “Sper că le-am făcut o surpriză plăcută copiiilor!”

Promotorul Arad Rally KIA 2018 (25-26 mai), Mihai Leu, a făcut joi, 24 mai 2018, o vizită la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă” din Arad. Acțiunea a fost un cadou în avans de Ziua Copilului oferit de către Mihai Leu tuturor elevilor liceului aminintit mai sus.

Mihai Leu a vizitat azi Liceul Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă” din Arad: “Sper că le-am făcut o surpriză plăcută copiiilor!”
Comentează 1

Timp de aproape de oră, Mihai Leu s-a întâlnit cu peste 100 de elevi de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă”, le-a povestit o parte din experiența sa de pilot și de fost mare pugilist, le-a acordat autografe și a făcut fotografii. Înainte de a pleca, Mihai a acceptat invitația elevilor și profesorilor Liceului Tehnologic de Transporturi Auto “Henri Coandă” din Arad și a vizitat atelierul auto, locul în care se pregătesc viitorii mecanici auto.

“Am rămas plăcut surprins de entuziasmul elevilor de la acest liceu. Sper că le-am făcut o surpriză plăcută și îi aștept pe toți la Raliul Aradului KIA de vineri și sâmbătă”, a spus Mihai Leu, care a rememorat una dintre cele mai plăcute amintiri de când era elev la liceu:“ Îmi aduc aminte că în clasa a 12-a aveam un Oltcit și am concurat la un raliu. Am terminat pe locul 4 și am fost foarte fericit!”

Programul complet al Arad Rally KIA 2018 poate fi văzut mai jos

:http://raliularadului.ro/programul-evenimentului/

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite