Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marin Lupaș, omul cu două fețe

De obicei frustrații, când nu îi bagă nimeni în seamă încearcă cu orice mijloc să se bage ei. Așa face și consilierul, cică independent pe numele său Marin Lupaș. După cum spune proverbul românesc „lupul își schimbă părul, dar năravul ba!” exact așa stă treaba și cu Lupaș. A servit cu credință PSD ani buni până i-a făcut pe toți să creadă că s-a dezis de partidul a cărui siglă este minciuna și ipocrizia dusă la extrem.

Marin Lupaș, omul cu două fețe
Comentează 0

Cum membri de vază a filialei arădene a PSD precum Vărcuș sau trompeta Cheșa se alătură celor care au cea mai mică nemulțumire doar pentru a-și atrage capital de imagine, la fel face și acest domn Lupaș. După ce a votat alături de grupul PSD-ALDE bugetul pentru construcția unei piețe noi, acum Lupaș și gașca PSD nu mai vor să se realizeze investiția. Atunci se supără Lupaș dacă este făcut ipocrit? Nu credem că ar avea de ce.

Numai o minte bolnavă își dorește foarte mult un lucru, adună bani în timp iar când are toți bani nu își mai dorește acel lucru, asta denotă o minte total bolnavă. Sau în cazul lui Lupaș, omul are două fețe. Care e fața ta adevărată domnule Lupaș?

Nu credeți că ar fi cazul să puneți umărul la bunul mers al acestui oraș? Decât să jucați duplicitar și să mințiți în continuare arădenii. Spre binele dumneavoastră încercați să vă lepădați de metehnele PSD-iste, nu vă fac cinste și nici onoare.

Lazăr Pană

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite