Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mai mult decât nimic: CS Baloteşti - UTA 2-2

Mai mult decât nimic: CS Baloteşti - UTA 2-2
Comentează 0

UTA a obţinut al doilea punct de la ultima descălecarea lui Ionuţ Pop. Dacă în urmă cu o săptămân vorbeam de o remiză importantă cu Hermannstadt, azi, la Baloteşti, un egal pare prea puţin pentru o Bătrână Doamnă aflată în subsolul clasamentului. La 19 minute de la start gazdele deschid scrorul prin Claudiu Herea din penalty. În minutul 57 UTA restabileşte egalitatea, Roşca marcând cu capul, la colţul lung, în urma unei lovituri libere bine executate de Buia, de la 35 de metri, pentru 1-1. Bucuria arădenilor a durat doar până în minutul 65, Baloteştiul trecând din nou în avantaj, gol acelaşi Claudiu Herea. Rămasă în ultimele 20 de minute şi fără Buia, accidentat, după ce înainte de start "căzuse" şi Curtuiuş, UTA a avut forţa să revină, în minutul 82, nou intratul Iuga centrând perfect în careu, de unde Hlistei a marcat cu capul, din 9 metri, scor final 2-2.

"E un punct important, nu am pierdut de două etape, ne dorim să legăm cât mai multe rezultate pozitive. Punctul de plecare a fost meciul cu Sibiu, dacă avem duminica viitoare aceeași determinare, sunt sigur că reușim să învingem și Afumați”, a spus antrenorul Cristian Todea.


UTA: Bodea – R.Iuga, Manea, Roşca, Polgar – Stahl (89 Prună), Jorza, Tănase (80 A. Iuga), Petra, Hlistei – Buia (72 Toma).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite