Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Mafia Lemnului” a dat atacul în Pădurea Ceala

Dacă unii oameni au fost afectați de furtunile care s-au abătut nu de mult peste județul nostru, alții s-au gândit că e momentul să facă bani.

„Mafia Lemnului” a dat atacul în Pădurea Ceala
Comentează 0

Asta s-a întâmplat în rezervația naturală Lunca Mureșului unde este inclusă și pădurea Ceala. Dacă au primit aprobare să curețe pădurea de arborii doborâți de furtună, aprobare dată de către autoritățile din subordinea Prefecturii Arad, cei care au primit aceste aprobări s-au gândit că e momentul să taie câți copaci vor, nu să curețe pădurea. Așa că s-au apucat la tăiat arbori aflați în picioare, fără ca cineva să le aibă grija și baiul. Suntem convinși că acești tăietori fac parte din așa numita „Mafie a Lemnului”, ce-i drept la nivel mai redus dar tot mafie e.

Suntem convinși că aceste tăieri ilegale au fost direct supravegheate de către reprezentanții care răspund de acest segment, subordonat Prefecturii Arad, altfel nimeni nu își permitea să maltrateze Pădurea Ceala, cu atât mai mult cu cât se află într-o arie protejată.

Mai jos vă oferim imagini cu aceste tăieri ilegale, cu acest genocid la adresa sursei de aer curat de la marginea municipiului Arad. Așteptăm ca autoritățile care răspund de acest segment să se sesizeze și să înceapă o anchetă, iar cei vinovați să fie trași la răspundere. Sau se va mușamaliza și această problemă? 

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite