Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liderul Univ Goldiş ICIM Arad şi-a sărbătorit ziua de naştere în mijlocul fanilor. "Un moment pe care nu o să îl uit niciodată"

Liderul Univ Goldiş ICIM Arad şi-a sărbătorit ziua de naştere în mijlocul fanilor.
Comentează 0

Rezultatul dintre Univ Goldiş ICIM Arad şi Poli Iaşi a fost unul normal. O victorie necesară pentru moral, pentru că miercuri, în Polivalentă se joacă finala pentru locul 7 cu CSBT Alexandria. Revenind la duelul cu echipa din Capitala Moldovei, un momemt special pentru liderul arădencelor, Brankica Hadzovic, sărbătorit de fani aşa cums e cuvine cu ocazia zilei sale de naştere.

"Un mare MULŢUMESC tuturor celor care au venit la meci şi ne-au susţinut. Avem nevoie de ei tot timpul. Aşa va fi şi miercuri, când jucăm împotriva celor de la Alexandria. Şi de asemenea multe, multe, multe mulţumiri pentru surpriza plăcută pe care mi-au făcut-o suporterii cu ocazia zilei mele de naştere. E un moment pe care nu o să îl uit niciodată. Mulţumesc din suflet", spune liderul echipei arădene, Brankica Hadzovic.

Susţin "Cetatea Voluntarilor"!

Tot la finalul meciului cu Poli Iaşi cea mai performantă echipă din istoria sportului arădean şi-a arătat susţinerea faţă de Asociaţia Cetatea Voluntarilor, printr-un banner. Explicaţia ne-a dat-o preşedinele Marcel Urban: "Asociaţia Cetatea Voluntarilor are întreg sprijinul nostru, necondiţionat, pentru proiectele demarate, în special cel de modernizare a Secţiei de Pediatrie de la Spitalul Judeţean. Este o Asociaţie ce aduce multe bucurii celor ce au nevoie de o rază de lumină în viaţa lor prin aceste acţiuni de voluntariat pe care la întreprinde, o asociaţie condusă de acest inimos preşedinte, Anamaria Nyeki".

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite