Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman”din Arad a fost selectat în grupul programului ” Școli -ambasador ale Parlamentului European”

Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman”din Arad a fost selectat în  grupul programului ” Școli -ambasador ale Parlamentului European”
Comentează 0

Programul educativ ” Școli- ambasador ale parlamentului European ”( EPAS) dedicat elevilor învățământului liceal, inițiat de Parlamentul European, se desfășoară, începând cu anul 2017, în toate statele membre ale Uniunii Europene.Scopul acestui program este acela de a îmbunătăți cunoștințele despre Europa și democrația parlamentară europeană în rândul tinerilor.
În anul școlar care s-a încheiat , an ce a coincis cu prima ediție a  acestui program, desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale,  25 de școli din România au primit titlul de ”Școală -ambasador a Parlamentului European”.
Datorită impactului asupra școlilor participante și  asupra comunităților locale, proiectul continuă și în anul școlar 2017-2018.
În acest context, Biroul de Informare al Parlamentului European în România a selectat alte 25 de licee din România, printre care și Liceul Tehnologic ” Francisc Neuman ” din Arad și a nominalizat  coordonatorul EPAS al acestei școli, directorul adjunct,  profesor dr. Adina Avacovici.
Alături de liceul arădean, vor mai face parte din  acest program alte 24 de școli din județele Bihor, Bistrița -Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Harghita, Mehedinți, Olt, Suceava și Vaslui și Arad.
Programul ” EPAS” se va desfășura pe perioada octombrie 2017- iunie 2018.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite