Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Legendara cântăreaţă Tina Turner iese rar în public, dar când apare şochează pe toată lumea, la cei 77 de ani

Supranumită “regina muzicii rock’n’roll”, Tina Turner a făcut furori recent la Londra. Ea a fost văzută după multă vreme de absenţă, fără nici un rid pe faţă, la o şedinţă foto realizată cu prilejul lansării unui spectacol care îi este dedicat, intitulat “Tina: The Turner Musical”, la Hospital Club din Londra.

Legendara cântăreaţă Tina Turner iese rar în public, dar când apare şochează pe toată lumea, la cei 77 de ani
Comentează 0

Diva, care are o avere de 200 de milioane de dolari, a reuşit să păcălească timpul. Arată la fel de bine, ca întotdeauna, deşi mai are doar 3 ani până la 80 de ani.

În anul 2013, cântăreaţa, care a vândut peste 180 de milioane de discuri în lume, s-a măritat cu producătorul muzical Erwin Bach (61 de ani). Trăieşte liniştită împreună cu soţul într-o vilă din Zürich (Elveţia).

De când şi-a găsit pacea alături de acesta şi după ce s-a retras din viaţa publică după turneul din 2008-2009, Tina are timp să se ocupe de ea. Se îngrijeşte şi se odihneşte mult, de aceea arată aşa de bine, și chiar și la înaintata vârstă pe fața sa nu există nici un rid.

Până în prezent, a reușit să uite coşmarul pe care l-a trăit alături de primul soţ, muzicianul Ike Turner, decedat în 2007, la 76 de ani, de care a divorţat în 1978, din cauză că era violent. Acesta o plesnea peste faţă şi chiar i-a făcut praf nasul. A fost nevoită să-şi facă operaţie de reconstrucţie nazală după câte bătăi a mâncat de la Ike. Toată lumea ştia cât îndura, dar ea nu se plângea nimănui. A bătut-o şi în culise de i-a rupt coastele şi a ajuns la spital.

Sursa click.ro


Scrie un comentariu

trimite