Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Larisa Ujvari, tânăra din Oradea pentru care zeci de persoane au donat sânge, s-a stins din viață

Cazul unei tinere studente la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Oradea, a impresionat zeci de orădeni, care s-au mobilizat și au donat sânge pentru a-i salva viața. Larisa Ujvari a murit însă luni, în urma unei infecții puternice cauzate de o afecțiune renală. 

Larisa Ujvari, tânăra din Oradea pentru care zeci de persoane au donat sânge, s-a stins din viață
Comentează 0

Tânăra în vârstă de 25 de ani se afla internată în stare gravă și era menținută în viață doar de aparate. Familia și apropiații Larisei au sperat până în ultima clipă că tânăra se va recupera și au făcut un apel la oameni să doneze sânge, esențial pentru tratarea bolii de care suferea Larisa. Drama familiei a început chiar înainte de Crăciun, când fata a făcut o infecție gravă, cauzată de boala de care suferea.

Asociația Studenților Farmaciști din Oradea a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și și-a exprimat regretul pentru dispariția Larisei: „La 25 de ani mulți se gândesc la vacanțe, petreceri sau examene de la facultate. Din păcate, colega noastră Larisa va face asta dintre Îngeri. Cu nemăsurată durere în suflete ne luăm rămas bun de la Ujvari Larisa Gianina, studentă în anul 1 la specializarea Farmacie, din cadrul Facultății de Medicină si Farmacie Oradea, care a pierdut lupta pentru viață în dimineața zilei de 22 Ianuarie 2018. Atât colegii, cât și cadrele didactice îi regretă trecerea în neființă. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite