Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionuț Popa a fost copilot pentru Mihai Leu la Raliul Aradului KIA 2018: “După primele 30 de secunde am vrut să îi spun lui Mihai să oprească mașina și să mă lase acolo, pe traseu!”

Unul dintre invitații speciali ai Raliului Aradului KIA din acest an a fost Ionuț Popa. Tehnicianul formației de liga a II-a, UTA Arad, a fost vineri, 25 mai 2018, invitatul lui Mihai Leu la o plimbare cu o mașină de raliu.

Ionuț Popa a fost copilot pentru Mihai Leu la Raliul Aradului KIA 2018: “După primele 30 de secunde am vrut să îi spun lui Mihai să oprească mașina și să mă lase acolo, pe traseu!”
Comentează 1

La întoarcerea de pe traseu, Ionuț Popa a recunoscut că a avut mari emoții la început, dar Mihai Leu a spus că antrenorul arădean s-a descurcat excelent.

Este pentru prima dată când m-am urcat într-o mașină de raliu. Mie îmi e frică de viteză, iar cu avionul nu mai merg de ani buni. După primele 30 de secunde am vrut să îi spun lui Mihai să oprească mașina și să mă lase acolo, pe traseu. Dar apoi m-am obișnuit și pot să spun că am avut parte de o experiență de neuitat. Mihai este un adevărat profesionist”, a spus Ionuț Popa, care s-a arătat îngrijorat de situația de la UTA: “În acest moment situația este de incertitudine. Dacă nu se pune în aplicare un plan de redresare, ca să ne putem lupta la promovare, anul viitor ne va fi foarte greu. Avem numai copii în echipă și riscăm să mergem spre Liga a III-a!

Ionuț Popa s-a descurcat excelent ca și copilot. Vreau să cred că s-a simțit foarte bine cu mine în mașină și sunt încântat că l-am avut invitat la Raliul Aradului KIA 2018.

Raliul Aradului KIA 2018 a debutat vineri dimineața, pe traseul de shakedown de la Cheșința, iar festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă seara, 26 mai 2018, de la ora 21:30.
Programul complet al Raliului Aradului KIA 2018 poate fi văzut mai jos:

http://raliularadului.ro/programul-evenimentului/

 

Galerie foto (26)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite