Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ionel Bulbuc (PNL): Monumentul Marii Uniri-bătaia de joc a PSD!

„După nenumărate sesizări, cereri, insistențe, dezbateri și întâlniri pe care municipalitatea le-a inițiat Ministerului Culturii, reprezentanților PSD, parlamentarilor social-democrați pentru a reglementa situația monumentului Marii Uniri, în special în prag de Centenar, acum se trezește deputatul PSD Todor să ne explice că va convoca o ședință CLM pe acest subiect.

Ionel Bulbuc (PNL): Monumentul Marii Uniri-bătaia de joc a PSD!
Comentează 0

Din nou, Todor demonstrează că nu își cunoaște atribuțiile și locul, un deputat nu poate convoca o ședință CLM. Ce poate face un deputat al puterii este să militeze pentru Arad, pentru monument la București, la colegul său de partid, domnul ministru Ivașcu pentru ca orașul nostru să nu rămână fără acest simbol al Marii Uniri.

Dar Todor nu este în stare nici măcar să îi dea un telefon ministrului Culturii, nu este capabil să stabilească o întâlnire la Minister, ce să mai vorbim despre soluționarea problemei monumentului. Dacă acest deputat ar fi fost băgat în seamă de către ministru, ar fi aflat faptul că Primăria Arad nu are nicio obligație contractuală pentru monument, nu există niciun act normativ juridic prin care administrația locală ar putea fi condiționată în vreun fel.

Politicienii minicinoși din PSD, Partidul Corupților blocheză acest proiect, în loc să îl sprijine și să convingă reprezentanții Ministerului Culturii să accelereze realizarea acestui obiectiv.

Să nu uităm că PSD Arad a avut o pârghie importantă la nivel central, pe domnul Videscu, secretar de stat la Departamentul Centenar. Deci un arădean pesedist, aflat la butoanele departamentului care se ocupă de întreg evenimentul Centenar nu a fost capabil să aducă un monument al Unirii în orașul său. Acest fapt dovedește clar cât de inutili și incapabili sunt acești reprezentanți PSD.

Din nefericire pentru Arad, social-democrații, în anul Centenar, caută doar dezbinare și instigare la scandal, la fel cum sunt obișnuiți cu metehnele politice din propriul partid”, declară consilierul municipal PNL, Ionel Bulbuc.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite