Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Incendiu puternic la un hotel din Sinaia. 50 de persoane evacuate

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, intr-o camera de la mansarda unui hotel din Sinaia.

Incendiu puternic la un hotel din Sinaia. 50 de persoane evacuate
Comentează 0

La momentul sosirii echipajelor de pompieri, ardea cu flacără deschisa la nivelul acoperisului pe o suprafata de aproximativ 300 mp, cu degajări masive de fum şi posibilităţi de propagare a incendiului la etajele inferioare. Hotelul este format din parter, 2 etaje si mansarda, cu 23 de camere, iar aproximativ 50 de persoane au fost evacuate si, ulterior, au fost cazate la un hotel din apropiere.

Nicio persoana nu a fost ranita. 

Interventia a fost dificila din cauza cantitatii foarte mari de materiale combustibile, mansarda avand structura pe lemn, pozitionarea hotelului fiind in panta, iar acoperisul in trepte. Interventia a fost asigurata atat din interior, cat si din exterior. 

La locul indicat de apelantul numărului unic 112 s-au deplasat cu operativitate, peste 50 pompieri militari care au acţionat cu 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea incendiului care se manifesta la mansarda și acoperis. 

In jurul orei 08.00, dupa aproximativ patru ore de interventie dificila, incendiul a fost localizat, iar ulterior stins.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite