Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

INCENDIU BAMBOO. Administratorul clubului, la spital, după ce i s-a făcut rău

Administratorul Clubului Bamboo a fost dus, sâmbătă dimineaţă, la Secţia 7 de Poliţie, din Capitală, pentru a da declaraţii în legătură cu incendiul violent care a izbucnit în club.

INCENDIU BAMBOO. Administratorul clubului, la spital, după ce i s-a făcut rău
Comentează 1

La un moment dat, acestuia i s-a făcut rău şi a fost transportat la Spitalul Floreasca, pentru a-i fi acordate îngrijirile medicale necesare.

Reamintim că un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo, din Capitală, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD și SABIF, iar 17 cu mijloace proprii.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică - 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital.

Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliției Capitalei, informează Biroul de presă al DGPMB.

Sursa realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite