Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Impact violent pe pod. O mașină a spulberat stâlpi de protecție și s-a rostogolit de două ori

Un șofer care circula cu viteză prea mare de podul de la Polivalentă a pierdut controlul volanului și a lovit stâlpii de protecție care separă partea carosabilă de trotuar.

FOTO | Impact violent pe pod. O mașină a spulberat stâlpi de protecție și s-a rostogolit de două ori
Comentează 0

Potrivit martorilor, șoferul circula cu viteză mare pe pod, iar la coborârea în cartierul Micălaca a pierdut controlul asupra direcției de mers și a trecut brusc de pe a doua bandă pe banda întâi, iar apoi a lovit stâlpii de protecție. Autoturismul s-a rostogolit de două ori și a ajuns lângă linia de tramvai.

În mod miraculos, bărbatul nu a avut nicio zgârietură, dar mașina sa, un Ford, a fost distrusă complet.

Șoferul are 31 de ani și a spus că a simțit cum partea din spate a mașinii s-a destabilizat, iar atunci a pierdut controlul asupra volanului. El a susținut că avea cel mult 70 de kilometri la oră, asta în condițiile în care pe pod viteza este limitată la 30 de kilometri la oră.

Conform polițiștilor, bărbatul a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Asfaltul era umed și alunecos în acel loc.

Incidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, pe lângă mașina avariată fiind distruși și mai mulți stâlpi de protecție de pe marginea drumului.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite