Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

I-a trimis o poză fostei iubite, apoi a făcut un gest neașteptat. Tânăra a sunat imediat la poliție

Rănit din dragoste, un tânăr din localitatea Crețești, județul Ilfov, a luat decizia să se sinucidă după ce a fost părăsit de iubita sa.

I-a trimis o poză fostei iubite, apoi a făcut un gest neașteptat. Tânăra a sunat imediat la poliție
Comentează 0

Înainte de a pune planul în acțiune, tânărul i-a trimis fetei o poză cu ștreangul, ceea ce a speriat-o foarte tare pe tânără. Aceasta a cerut imediat ajutorul poliției, dar a fost prea târziu, pentru că băiatul și-a pus capăt zilelor.

Marius Orzan era cunoscut de toți sătenii ca fiind un om harnic, așezat și modest și nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea lui.

Băiatul fusese plecat în Germania pentru o perioadă de timp. Când s-a întors, între el și iubita lui nu a mai putut fi stabilită o legătură, iar aceasta nu a vrut să-și mai dea unul altuia o șansă, în ciuda insistențelor tânărului.

Fiindcă nu a putut suporta despărțirea, Marius a hotărât că e timpul să părăsească lumea.

”Nu imi vine sa cred ! Ieri am vorbit cu el, nu a spus ca are ganduri de genul asta. Era putin suparat. Avea probleme cu iubita, insa nu ne-am asteptat ca va face una ca asta. Era un baiat cuminte, gospodar, nu a facut probleme in sat. Iubea si nu a suportat gandul ca a fost parasit, probabil. E o nenorocire pentru familie, pentru noi toti. Mare pacat de el si de tineretea lui ! Sunt destule femei in lumea asta, nu trebuia sa faca asta !”, a povestit un vecin, potrivit estnews.

Aseara a fost pe la noi. Era cam baut. Nici prin cap nu ne-a trecut ca va face asa ceva ! Era prea puternic sa se spanzure pentru o fata. Dar cine stie soarta omului ?! Pacatul l-a impins ! Ne pare foarte rau de el ! Era un copil bun, avea viata in fata. Mama lui e la munca in strainatate ! Tatal lui e decedat. Familie buna ! nu trebuia sa faca asa ceva!, a mai adăugat un vecin.

Polițiștii au dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții tânărului.


Scrie un comentariu

trimite