Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Horoscop financiar 15-21 ianuarie. Zodia care ajunge deja la fundul sacului. Datorii peste datorii

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Horoscop financiar 15-21 ianuarie. Zodia care ajunge deja la fundul sacului. Datorii peste datorii
Comentează 1

Berbec 

Nu te-ai concentrat prea mult pe viaţa ta profesională şi pe nevoile tale financiare în ultima perioadă, de aceea acum se va instala panica.

Cu toate resursele tale vei încerca să le iei ochii şefilor şi să ieşi în evidenţă la locul de muncă. Din păcate, colegii tăi nu vor asista în tăcere la toată nedreptatea la care sunt supuşi şi te vor pune într-o poziţie mai proastă decât înainte. 

Taur

Vei avea multă treabă şi multe drumuri de făcut în această săptămână.

Din fericire, dispui de energia necesară pentru a-ţi duce la bun sfârşit toate sarcinile primite. Există însă şi o parte proastă, nu vei mai avea timp de viaţa personală, iar asta ar putea să te întristeze puţin. Dacă stai rău cu banii, încearcă să faci o prioritate din asta şi să laşi restul deoparte pentru moment.

Gemeni

Săptămâna aceasta, banii vor fi motivul tensiunilor din familie.

Din păcate, lipsa acestora te va împiedica să faci unele lucruri pe care ţi le doreai din tot sufletul, iar partenerul de viaţă pare să ignore acest lucru. Faptul că nu e cineva alături care să te facă să priveşti totul cu mai mult optimsim te va face să îţi pui semne de întrebare cu privire la relaţiile pe care le ai. 

Citeşte continuarea pe eva.ro.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite