Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

HOROSCOP 18 octombrie 2017. Cele mai proaste veşti pentru nativii unei zodii!

Horoscop 18 octombrie 2017. Conjuncția Luna-Marte generează o stare de nervozitate care poate conduce la accidente de tot felul. Află ce-ți rezervă astrele și vezi dacă tu o să primești vești bune sau vești proaste!

HOROSCOP 18 octombrie 2017. Cele mai proaste veşti pentru nativii unei zodii!
Comentează 0

Horoscop 18 octombrie 2017: BERBEC

Este posibil să faci o călătorie în interes profesional sau de afaceri care îți va aduce satisfacții nesperate și o schimbare favorabilă în plan sentimental. Este recomandat să fi atent la bagaje și la acte.

Horoscop 18 octombrie 2017: TAUR

Posibil să fi nevoit să cheltui o sumă neplanificată pentru repararea unui aparat casnic. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți păstrezi calmul și să accepți sprijinul familiei.

Horoscop 18 octombrie 2017: GEMENI

Vei fi agitat toată ziua, datorită unor neînțelegeri cu un partener de afaceri. Trebuie să-ți stăpânești nervozitatea.

Horoscop 18 octombrie 2017: RAC

În prima parte a zilei posibil să fi dezamăgit din cauza că nu ți-a ieșit o afacere așa cum ai sperat. Evită speculațiile.

Horoscop 18 octombrie 2017: LEU

O persoană apropiată o să-ți propună un al doilea serviciu. Cu toate că nu îți surâde ideea, ar fi cazul să-l accepți. De asemeena, ar fi bine să ai mai multă răbdare cu partenerul de viață și să nu îl contrazici la fiecare vorbă.

Horoscop 18 octombrie 2017: FECIOARĂ

S-ar putea să fi nevoit să amâni o călătorie datorită unor probleme de sănătate. Nu este cazul să te îngrijorezi, deoarece nu este ceva grav.

Horoscop 18 octombrie 2017: BALANȚĂ

În prima partea a zilei ai posibilitatea să rezolvi anumire probleme ale casei. Din cauza nerăbdării, s-ar putea să fi agitat și să-ți dai peste cap tot programul. Evită discuțiile în contradictoriu și încearcă să termini ce ai început.

Horoscop 18 octombrie 2017: SCORPION

Vei avea o zi favorabilă relațiilor sentimentale și realizărilor pe plan social. În a doua parte a zilei ai ocazia să petreci momente plăcute împreună cu partenerul de viață.

Horoscop 18 octombrie 2017: SĂGETĂTOR


La locul de muncă, ai tendința să faci greșeli, de asemenea nu vei putea onora angajamanetele. Acceptă ajutorul celor din jur și nu neglija odihna!

Horoscop 18 octombrie 2017: CAPRICORN


Stresat de problemele financiare, s-ar putea să jignești o persoană apropiată. Gândește-te de două ori înainte să spui ceva!

Horoscop 18 octombrie 2017: VĂRSĂTOR

S-ar putea să te lovești de tot felul de obstacole și să ai senzația că toată munca depusă nu redă niciun rezultat. Din fericire, poți conta pe sfaturile și ajutorul celor apropiați.

Horoscop 18 octombrie 2017: PEȘTI

În prima parte a zilei nu o să reușești să-ți respecți programul stabilit pentru azi. Spre seară, este posibil să te întâlnești cu un prieten bun și să îți regăsești buna dispoziție.

sursă:eastrolog.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite