Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Hidraderm – Crema hidratanta pentru fata pe care ar trebui sa o folosesti zilnic

Odata cu sosirea primaverii, ne putem bucura mult mai mult de zilele insorite, de temperaturile placute dar si de natura care incepe sa prinda incet, incet viata.

Hidraderm – Crema hidratanta pentru fata pe care ar trebui sa o folosesti zilnic
Comentează 0

Venirea sezoanelor calde reprezinta cu alte cuvinte o mare bucurie de la mic la mare. Odata cu aceasta tranzitie, mai exact odata cu aceasta trecere de la frig la cald, atat parul, cat si pielea au de suferit in urma acestui lucru. Pielea este cel mai extins organ al corpului omenesc, astfel ca este si cea mai expusa la conditiile mai putin prielnice din mediul inconjurator. Pielea fetei este prin natura ei mai sensibila si in plus, aceasta este in permanenta expusa frigului, caldurii sau altor conditii de mediu nefavorabile, astfel ca adesea la acest nivel pot aparea diverse defectiuni. Pielea deshidratata si crapata sunt doua dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam in aceasta perioada, astfel ca este important sa sa ia masurile corecte in acest sens.

Ca intotdeauna, hidratarea corespunzatoare reprezinta unul dintre cele mai importante lucruri carora ar trebui sa le acordam o atentie, mai ales in timpul verii atunci cand corpul nsotru pierde zilnic o cantitate importanta de apa. Utilizarea unei creme hidratante, precum este Hidraderm de la Eladerm.ro este un lucru foarte important in conditiile in care pielea se deshidrateaza foarte usor si poate capata un aspect destul de neplacut. Hidraderm este o crema conceputa special pentru a oferi pielii o hidratare completa, dar aduce in acelasi timp si o serie de alte beneficii importante pentru sanatatea pielii tale. Iata asadar cateva dintre cele mai importante.

 

Asigura o hidratare intensa si de durata pielii tale.

Unul dintre beneficiile cele mai importante ale utilizarii cu regularitatate a acestei crèeme se datoreaza faptului ca asigura pielii o hidratare intensa si de durata. Atunci cand temperaturile exterioare sunt foarte ridicate (de regula acest lucru se intampla mai cu seama in timpul verii), pielea expusa are tendinta de a se deshidrata foarte usor, astfel ca poate crapa cu usurinta, capatand un aspect neplacut, atat vizual cat si tactil. Hidraderm contine ingrediente precum unt de shea sau cacao, doua ingrediente recunoscute pretutindeni in lume pentru proprietatile lor puternic hidratante, astfel ca pielea fetei va beneficia de tot aportul necesar de hidratare in toata aceasta perioada.

 

Reduce semnificativ pierderea de apa transepidermica.

Corpul fiecarui om este alcatuit dintr-o cantitate destul de mare de apa, astfel ca orice pierdere de apa care se intampla in corp, va fi resimtita de catre organism intr-un fel sau altul. Pierderea transepidermica este un proces care se intampla destul de frecvent in corpul nostru, mai ales atunci cand nu ne hidratam in mod corespunzator. Hidraderm este o crema care a fost conceputa in acelasi timp si cu scopul de a reduce o parte din aceasta pierdere transepidermica, care dupa cum probabil ati ghicit, nu este un lucru tocmai benefic pentru sanatatea pielii noastre, mai ales daca raportam acest lucru pe o perioada mai indelungata de timp. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite