Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Germania, sub teroare. Un alt oraş în alertă după ameninţările teroriştilor

Poliția germană a anunțat că a încheiat o operațiune majoră declanșată în urma primirii unor informații despre un posibil atac, sâmbătă seara, în orașul Offenburg.

Germania, sub teroare. Un alt oraş în alertă după ameninţările teroriştilor
Comentează 0

Poliția germană a anunțat că a încheiat o operațiune majoră declanșată în urma primirii unor informații despre un posibil atac, sâmbătă seara, în orașul Offenburg, landul Baden-Wuerttemberg, în sud-vestul țării, în apropierea graniței cu Franța, transmite duminică Reuters.

Poliția a sporit măsurile de securitate în centrul orașului și în mijloacele de transport public, indicând ca o posibilă țintă un club de noapte al cărui nume nu a fost precizat.

Ancheta a continuat, însă nu au fost furnizate detalii despre natura amenințării. Un purtător de cuvânt al poliției din Offenburg nu a oferit informații suplimentare.

Sâmbătă, poliția din landul german Renania de nord — Westfalia a închis un centru comercial după ce serviciile de securitate au alertat în legătură cu un posibil atac.

Autoritățile germane sunt în stare de alertă în fața amenințării jihadiste, în special după atentatul cu camion comis în decembrie la Berlin, atac soldat cu 12 morți și revendicat de gruparea Statul Islamic.

Sursa realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite