Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Final de an şi la HC Beldiman. "2017 a fost un an bun pentru noi"

Final de an şi la HC Beldiman.
Comentează 0

HC Beldiman încheie cu bine 2017. Un an cu realizări din toate punctele de vedere, un proiect care prinde rădăcini adânci, sub atenta supraveghere a celor 2 antrenori care au crezut în el, deşi sprijinul lipsea. Şi chiar dacă s-au lovit de dificultăţi, Adriana şi George Beldiman sunt decişi să continue pentru a pune umărul la revenirea Aradului în elita handbalului românesc.

"Dacă e să facem o mică analiză a anului 2017, putem spune că pentru HC Beldiman anul 2017 a fost unul bun. Un an în care am înscris în competiţie naţională prima grupă de juniori 3 la masculin, un an în care, pe lângă grupele de la Arad, Lipova, Pecica am mai deschis o grupa şi la Şiria. Un an în care am reuşit pe lângă juniorii 3 (băieţi şi fete) să avem copii şi la celelalte grupe de vârstă (juniori4, minihandbal, babyhandbal). Faptul că vin copii să facă sport, şi în special handbal, nu poate decât să ne bucure.

La începutul anului 2018, din 4 ianuarie, vom pleca cu juniorii băieţi şi fete într-un stagiu de pregătire centralizată la Turda. Ne dorim ca anul următor să fie un mult mai bun, să vină în continuare copii la handbal, să ne înscriem şi în celelalte competitii pentru băieţi şi fete (juniori 4, minihandbal). Pe această cale dorim să mulţumim atât copiilor cât şi părinţilor care au copii înscrişi în clubul nostru, pentru efortul depus. Mulţumim tuturor care au fost mai aproape de noi şi au încercat să ne sprijine.

Acum, la sfârşit de an, HC Beldiman doreşte tuturor un An Nou mai bun, Sărbători Fericite şi La Multi Ani!", spune George Beldiman.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite