Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fifor l-a trădat din nou pe Dragnea. Mai scapă o dată?

Liviu Dragnea a scăpat de conjuraţia condusă de Gabriela Firea împotriva sa, susţinut de majoritatea preşedinţilor de organizaţii, printre care şi PSD Arad. Dezamăgită, Firea a constatat că lista celor care au cerut demisia lui Dragnea s-a tot scurtat, pe măsură ce treceau orele. Unul dintre cei care au făcut un joc dublu este senatorul de Arad, Mihai Fifor.

Fifor l-a trădat din nou pe Dragnea. Mai scapă o dată?
Comentează 1

Fifor nu a participat la celebrul CEX câştigat de Dragnea vineri, a avut o foarte convenabilă deplasare în străinătate. Înainte de plecare, a lăsat un mesaj plin de echivoc, prin care anunţa că o susţine pe... Viorica Dăncilă. Nici vorbă de Dragnea, aşa cum a sesizat şi primrul Vodicean din Săvârşin, pe o reţea de socializare.

Mai mult decât atât, informaţiile de culise arată că Fifor se poziţionase de fapt de partea taberei condusă de Gabriela Firea. Cu o săptămână în urmă, la Ţebea, împreună cu Paul Stănescu, Fifor a încercat să adune susţinători pentru tabăra care cerea demiterea lui Liviu Dragnea.  Extrem de ambiţios, Fifor ţintea nici mai mult, nici mai puţin decât preşedinţia PSD!

Informaţia este plauzibilă. La Arad, Mihai Fifor nu doar că s-a lăudat cu prietenia sa faţă de Firea, ci a promis unor oameni de afaceri intermedierea unei întâlniri şi chiar obţinerea unor contracte cu Primăria Capitalei. În virtutea acestei bune relaţii, Fifor a văzut un culoar favorabil spre şefia PSD şi chiar mai departe, din moment ce Firea nu vrea să conducă partidul, nu se vrea nici prim-ministru.

Este a doua oară când Fifor îi trădează aşteptările lui Dragnea. Prima dată, la finele lui 2016, Fifor se vedea prim-ministru şi dădea valuri de interviuri în presa centrală. Dragnea s-a supărat şi l-a trecut pe linie moartă, până la demiterea fostului premier Grindeanu. Cu ocazia acelei crize interne din PSD, Fifor a fost reevaluat şi iertat. Acum, semnele şi informaţiile unei noi trădări sunt evidente. Întrebarea este dacă îl va mai ierta o dată Dragnea?

Între timp, se tot adună informaţii cu privire la modul lipsit de scrupule în care a avansat în politică senatorul oltean, un parcurs machiavelic, plin de trădări şi viclenie. Oamenii din Craiova, Arad, Bucureşti care au avut de-a face cu el încep să vorbească şi să reconstruiască o imagine deloc elegantă (aşa cum înşeală aparenţele). Şi din moment ce informaţia ajunge şi la noi, o vom publica în episoade, pentru publicul arădean.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite