Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fetele de la FCC ICIM Arad - ambasadoare ale campaniei #CuDragPentruViitor

Fetele de la FCC ICIM Arad - ambasadoare ale campaniei #CuDragPentruViitor
Comentează 0

Proiectul #CuDragPentruViitor, al cărui obiectiv este reconstrucția din temelii a Compartimentului Clinic Boli Infecțioase Copii de la Spitalul Județean Arad, a trecut la un nou nivel. Anamaria Nyeki Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor, a lansat oficial campania pentru strângere de fonduri prin intermediul SMS-urilor.

Astfel, oricine dorește să contribuie la această cauză nobilă, o poate face acum foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un SMS cu textul „Cu drag” la numărul 8847, donând astfel suma de 4 euro proiectului #CuDragPentruViitor.

"Campania noastră a fost desemnată drept cea mai bună campanie de strângere de fonduri din România. Până în acest moment am reușit să strângem peste 65.000 de euro și, totodată, bunuri în valoare de 42.730 de euro. Cu banii strânși până acum am reușit să modernizăm etajul superior al secției, în acest moment aflându-ne la introducerea fluidelor medicale. Odată cu finalizarea etajului superior, ne vom muta, pe rând, la scările de acces și pe etajul inferior. Pentru finalizarea întregii lucrări, proiectul va mai avea nevoie de aproximativ 130.000 de euro"

Printre ambasadorii campaniei se numărăr creatoarea de modă Eli Lăslean, dar şi baschetbalistele de la FCC ICIM Arad, care împreună cu președintele clubului – Marcel Urban, au ales să sprijine la rândul lor proiectul de la Spitalul Județean Arad. Cei de la FCC ICIM Arad au demarat la rândul lor o campanie paralelă. Este vorba despre o urnă care are forma unei mingi de baschet și care va fi amplasată, începând cu 27 noiembrie, în incinta Atrium Mall. Oficialul clubului de baschet arădean a mai spus că o urnă mobilă va fi folosită la absolut toate meciurile fetelor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite