Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie ucisă cu bestialitate de concubin, sub ochii polițiștilor

O femeie din comuna Pogana, județul Vaslui, a fost ucisă cu toporul, sâmbătă după-amiază, de către concubinul său, la scurt timp după ce Poliția intervenise pentru aplanarea conflictului din familie.

Femeie ucisă cu bestialitate de concubin, sub ochii polițiștilor
Comentează 0

Solicitat prin 112, un echipaj s-a deplasat în jurul orelor 15 la casa celor doi și l-a luat pe scandalagiu la sediul Poliției, pentru declarații. Nici în fața polițiștilor și, de asemenea, nici în sediul Poliției, susțin vecinii, agresorul nu a încetat să o amenințe pe femeie cu moartea, potrivit presei locale.

De frică, femeia se baricadase în locuință și spera ca astfel să scape de furia individului. Numai că, în ciuda agresivității și a amenințărilor lui, polițiștii i-au dat voie să plece înapoi acasă.

Ajuns la domiciliu, nu a durat o jumătate de oră, până când bărbatul a pus mâna pe topor și și-a ucis concubina.

Criminalul se numește Galben Mihai și are 51 de ani, potrivit Vremea Noua.ro Este cunoscut ca fiind un mare consumator de alcool și o persoană violentă.

Venit la fața locului, fiul lor în vârstă de 24 de ani, era cât pe ce să își ucidă, la rândul său, tatăl, când a văzut cum mama lui zace fără viață, într-o baltă de sânge. Noroc de faptul că polițiștii au fost mai prompți de această dată și au intervenit imediat.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite