Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Falcă inventariază minciunile lui Fifor

Primarul Gheorghe Falcă a anunțat că va monitoriza ”minciunile pe care le spune senatorul Mihai Fifor” (PSD), iar la finele anului va publica un inventar al acestora alături de documente care-l contrazic.

Falcă inventariază minciunile lui Fifor
Comentează 0

Primarul spune că de la începutul anului Fifor a transmis mai multe comunicate de presă în care a făcut declarații neadevărate, iar ultima se referă la amplasarea în oraș a Monumentului Marii Uniri.

Fifor dă vina pe municipalitate pentru faptul că monumentul nu este amplasat, în timp ce primarul îi amintește că sculptorul Florin Codre, care a realizat lucrarea, a pierdut definitiv un proces cu Ministerul Culturii, iar instanța l-a obligat să aducă și să amplaseze la Arad monumentul de propria cheltuială.

“Am constatat cu surprindere ca domnul senator Fifor persistă în a minţi arădenii declarând ca a avut o întâlnire cu domnul ministru al Culturii, Ionuţ Vulpescu, şi că Primăria Arad nu face nimic de zece ani pentru amplasarea monumentului Marii Uniri. Doresc să îi amintesc domnului senator că minciuna are picioare scurte și că există hotărâri judecătorești definitive prin care sculptorul are obligația să transporte și să monteze monumentul în Arad. La sfârșitul lunii aprilie, o delegație din Ministerul Culturii va fi prezentă la Arad pentru a definitiva demersurile de amplasare a monumentului. În loc să mintă, domnul senator ar fi bine să sprijine cu adevărat proiectele Aradului”, a declarat Gheorghe Falcă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite