Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Edu.ro Rezultate simulare Evaluare Naţională 2018 EDU.ro. Unde se afişează notele la simulare 2018?

Săptămâna trecută, elevii de clasa a VIII-a au susţinut simulările la Evaluarea Naţională 2018, urmând ca rezultatele la simularea la Română şi Matematică pentru clasa a 8-a să fie anunţate vineri, pe 16 martie.

Edu.ro Rezultate simulare Evaluare Naţională 2018 EDU.ro. Unde se afişează notele la simulare 2018?
Comentează 0

Rezultatele Simularii Evaluarii Nationale 2018 nu vor fi trecute în catalog. Acestea doar reflectă nivelul la care sunt elevii de clasa a VIII-a în acest moment, cu câteva luni înainte de examenul din vară. Notele se trec în catalog doar dacă elevul solicită acest lucru.

Rezultate simulare Evaluare Naţională 2018 EDU.ro. Notele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați. În același timp, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte, scopul fiind îmbunătățirea performanțelor școlare.

Ministerul Educaţiei Naţionale a organizat, în perioada 5 - 7 martie 2018, la nivel național, simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII). Per total, au fost așteptați să participe cei aproape 180.000 de elevi înscriși în clasa a VIII-a la începutul anului școlar 2017-2018. 

Citeste mai mult pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite